Nov 29, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Adha :)

kampung aku kat Kuala Kangsar, Perak. haritu balek pkul 2 ptg kot, ari kamis lepas..
balek2 je aku trus salam opah :P
pagi jumaat tu g masjid kk, smyang raye, and then lepas balek tgk korban. lupe nk ckp, bapak aku buat korban lagi tahun ni. lagi 2 tahun lengkap la smue family aku kenderaan mase kat alam lain nanti :)

ni video lembu kene sembelih. haha, sry, kene tgk kepale terbalek*

video


balek2 je sg buloh, ade kenduri tunang plakkk, kakak member aku, oyin, tunang ngn org johor. nk tak nak kene la pg kan, jiran + member kot. :D gambar ade, tapi dekat camera die, so kene tunggu laaa heee :)

Nov 23, 2009

Damn ! lama gila tak update blog haha.
esk, aku repeat math kat skolah lame aku, adoiyaii, tu la, time spm dlu xnak buat btol2 ! kan da kene. pdn muke aku !

bulan 12 result interview kluar.
oh, lupe nk cakap, aku ade interview dekat TM Rebong ari kamis lepas.
:)

* elaun ni bile nk masok. babi nye yusri. tak lame kot kerete waja die ni !

Nov 8, 2009

Kelantan VS Negeri Sembilan

Haha, kalah teruk kelantan kene ngn negeri sembilan. 3 - 1
aku tgk kat stadium bukit jalil, bile da start 2-0 , dah xde mud dah nk tgk.. haha cam pundek sial, dah la nk masuk kene panjat pagar, x best langsung management stadium ni, lagi 1, baling2 mercun la, botol la, kate 1 malaysia, ape cite ni bro ? haha, tp gol indra putra, free kick die, cam beckham kot, terbaek :D

haih,bile la bola sepak malaysia nak pro mcm bola sepak luar negare !

*gambar ade,kat handset farhei, nnt la upload.

Nov 6, 2009

fuck. mmg dipergunekan habis habisan lah. babinye yusri .